U današnje vrijeme gdje tehnologija svakodnevno napreduje često se traže razne varijante kontrole pristupa – kako jednostavniji šifratori za stambene zgrade, tako i sofisticirani čitači kartica za hotelske sustave.

ČITAČI ZA JEDNOSTAVNIJI ULAZAK U STAMBENU ZGRADU ..

.. su u biti jednostavni šifratori koje spajamo na elektroprihvatnik ( elektrobravu ) na ulaznim vratima. Jednostavnim prinošenjem kartice ili privjeska , otvara se elektroprihvatnik , te se bez korištenja ključa ulazi u zgradu. Sama šifra se jednostavno mijenja , dodatni privjesci ili kartice se prijavljuju na samom uređaju.

  • art. OSŠifrator
  • otvaranje putem šifre , privjeska ili kartice
  • nadžbukna montaža
  • napajanje : 12 Vdc
  • za do 2000 korisnika
  • vodootporno IP68 i antivandal kućište
  • težina 600 grama , dimenzija 120*56*18 mm.
  • broj izlaza za električnu bravu : 1

ČITAČI KARTICA ZA ULAZE U APARTMANE ILI HOTELSKE SOBE

Kod izrade drvenih vrata koja se ugrađuju u hotele i apartmane , čest je zahtjev da se gostu isporuči samo korisnička kartica putem koje će se onda ulaziti u sobu ili apartman.U ponudi imamo iHTL čitače portugalskog proizvođaća I-TEC.

DIZAJN , TEHNOLOGIJA I SIGURNOST na prvom mjestu !

iHTL čitač omogućuje Vam ulaz u sobu ili apartman putem beskontaktne kartice.

Može se prilagoditi postojećim bravama , ne zahtijeva nikakvu dodatnu elektro instalaciju.

Dozvoljava kreiranje MASTER kartice kojom otvarate sve prostorije u objektu , kao i kartice kojom otvarate ulaz u objekt te sobu ili apartman.

iHTL čitač kartica je idealan za montažu na već postojeća vrata. Bitno je samo odrediti standard brave u vratima ( 85 , 90 ili 92 mm. razmak između centra otvora za kvaku i centra otvora za cilindar ) !

Za manje projekte ( do 10 soba ili apartmana ) kartice se prijavljuju na iHLT čitač bez upotrebe softwera i to putem MANAGMENT kartice.

Kod većih objekata za prijavu kartica koristimo se iTEC softwerom.To je  moderan  i siguran sustav koji Vam omogućuje prijavu i odjavu kartica na recepciji hotela , hostela , bolnice ,…

U priloženim filmovima možete vidjeti načine montaže i primjenu :