ELEKTROPRIHVATNICI I ELEKTROBRAVE ZA VRATA

Elektroprihvatnici i elektrobrave za vrata – drvena, PVC, aluminijska, protuprovalna i staklena vrata, možete pronaći u našoj ponudi.
Također, u ponudi imamo i elektroprihvatnike renomiranih Španjolskih proizvođača Openers and Closers, te DORCAS koje osim za standardna otvaranja vrata koristimo i za kontrole pristupa.

U našoj ponudi možete naći elektromehanizme i elektroprihvatnike za sve tipove vrata – drvena, PVC, aluminijska, protuprovalna i staklena vrata.

Elektroprihvatnici mogu biti pod naponom otvoreni, ili pod naponom zatvoreni te mogu imati razne korisne dodatke – deblokadu, status kontrole otvorenosti, …

U našoj ponudi možete naći različite tipove prihvatnih ploča za elektromehanizme – za metalna, drvena, ALU ili protuprovalna vrata.

Elektromagneti su popularno rješenje za montere, zbog jednostavne montaže i  snage držanja. Standardni elektromagneti su odlično rješenje za sigurnosna vrata, gdje je potrebno da se vrata otvore u slučaju hitnosti ( požara , itd ).

Moguća je instalacija na različite tipove vrata – drvena, metalna, aluminijska, staklena,,,

U našoj ponudi možete naći različite tipove elektromotornih brava.

U našoj ponudi možete naći različite tipove električnih brava (pribitne ili usadne).

ABLOY električne brave se proizvode više od 40 godina. ABLOY motorne brave su prve svoje vrste u svijetu, te kao takve predstavljaju najbolje rješenje ukoliko trebate brave za kontrole pristupa ali gledate i na sigurnost same brave.
Za razliku od običnih elektroprihvatnika ili elektromagneta, ABLOY brave su i zaključane, te kao takve daju i dodatnu opciju sigurnosti Vašim vratima.

U ponudi imamo različite indikatore, kontakte…

U ponudi imamo različite šifratore.