PROIZVODI

Osor promet u svom asortimanu nudi veliki asortiman različitih kvaka, kugli i rukohvata, različitih proizvođaća i obrada.

Kod nas možete pronači najveći izbor poštanskih sandučića u Hrvatskoj , kako za privatne kuće , tako i za stambene zgrade.
Uz prodaju, vršimo i stručnu ugradnju.

Za stambenu zgradu imamo u ponudi veliki izbor oglasnih ploča, stalaka za reklame,…, raznih boja i dimenzija. Uz prodaju nudimo i stručnu ugradnju.

U ponudi imamo portafonske i videoportafonske sustave marki URMET i V TEK. Kod standardnih portafonskih sustava najčešće se koristi poznati talijanski proizvođač URMET , koji garantira kvalitetu te rezervne dijelove , dok za videoportafonske sustave koristimo V TEK , kao najbolji omjer cijene i kvalitete.

U ponudi imamo veliku ponudu hotelskih i uredskih sefova , kao i protupožarnih ormara te ormarića za ključeve. Većinu sefova držimo na lageru , ali su i za nestandardne artikle rokovi isporuka iznimno kratki , od 15 – 20 radnih dana po primitku narudžbe.

U ponudi imamo nekoliko ormarića za ključeve i novac.

Tražite odgovarajuću bravu za Vaša vrata? Slobodno nam se obratite – mi smo PROFESIONALCI za brave!

U našoj ponudi imamo različite varijante cilindričnih uložaka za sve tipove vrata. Cilindri za vrata, osim po svojoj kvaliteti i namjeni, razlikuju se i po dužini.

U ponudi imamo elektronske cilindre renomiranog talijanskog proizvođača ISEO. Elektronski cilindri omogućuju otvaranje vrata putem kartice, privjeska ili aplikacije pomoću mobitela. Također idealna su solucija za iznajmljivače nekretnina, pošto jednostavnom uporabom aplikacije šaljete kod najmoprimcu kojim on određeno vrijeme putem svoga mobitela i “guest” aplikacije otvara ta vrata.. više u nastavku..

U našoj ponudi imamo različite varijante cilindričnih uložaka za sve tipove vrata. Cilindri za vrata, osim po svojoj kvaliteti i namjeni, razlikuju se i po dužini.

U našoj ponudi imamo veliki izbor lokota standardnih i zaštićenih profila. Također, ako trebate zaključati npr. motor na čamcu, izaberite lokote napravljene od INOX-a, a ako trebate sigurnosne lokote, izaberite CISA PANZER lokote.

U našoj ponudi možete naći elektromehanizme za sve tipove vrata – drvena, PVC, aluminijska, protuprovalna i staklena vrata. Također, u ponudi imamo i elektroprihvatnike renomiranih Španjolskih proizvođača Openers and Closers, te DORCAS koje osim za standardna otvaranja vrata koristimo i za kontrole pristupa.

Osor promet u svom asortimanu nudi veliki asortiman različitih kvaka, kugli i rukohvata, različitih proizvođaća i obrada.

Tražite kvake za sobna vrata koje će biti modernog dizajna ? Imamo rješenje za Vas..

U asortimanu Osor prometa naći će te veliki izbor kovanih kvaka i raznog kovanog okova – vješalica , rukohvata ,…

U našoj veleprodaji i maloprodaji možete naći veliki izbor raznovrsnog sitnog okova – zasuna, spojnica, šarnira, stopera za vrata i odbojnika.

Inofix je proizvođač samoljepljivih stopera, odbojnika, vješalica, brtvi za vrata, .. proizvodi koji će se jednostavno uklopiti u svaki dom.

Kontrola pristupa za stambene zgrade, urede, apartmane i hotele..

U vaš dom donose sigurnost, mir i privatnost kakvu još niste upoznali.